dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

Resväskan är framme!

Hejhej!

Idag har jag haft en sån där dag då jag bara försökt ligga ned utan att ha min roliga värk i magen;) Ätit lite då och då och i stort sett bara tittat på Blue water high och spelat the sims på paddan;) Nu sitter jag fortfarande och kollar men i rummet istället för soffan, funkar lika bra och filten har fått följa med runt också!
 
 
 
Mellan allt som jag har gjort gick jag ner i källaren och hämtade min inköpta stora resväska som ska följa med mig runt halva jordklotet:) Idag är det 16 dagar kvar tills jag åker men vi ses imorn!

Blue water high, 10 år senare!

Hejsan!
 
Idag var det dags att stiga upp tidigt igen och köra ner en kartong med spel till stugan och smart som jag var glömde jag nyckeln... Det löste sig senare som tur var och vidare till mormor och morfar för lite mat och prat med dem:) Hemma igen och chilla lite, spelade mycket piano mellan att sitta i soffan och laga käk:P
 
 
 
Har börjat kolla på Blue water high igen, en australiensk serie som gick för tio år sedan som ett sommarlovsprogram men det är faktiskt bra:) Tränar lite på den australienska dialekten också:) Har varit lite trött och allmänt nere idag men efter att ha gäspat några gånger här i datastolen så ska jag nog bege mig mot sängen istället:) Dröm sött!
 

Apoteket, optikern, banken och ICA!

Hejhej!
 
I tisdags vaknade jag inte lika tidigt som de andra dagarna hittills men efter en halvtimme dök mamma upp och då var snabba ryck till banken:) Där beställde vi Australienska dollar och vi gick vidare till optikern för att hämta ut linser till mig, vidare till apoteket och köpa lite allt möjligt:) Under denna tid hade vi, snarare mamma pratat med fyra personer... Dags för ICA och där träffade vi några till som vi självklart skulle prata med;)
 
 
 
Efter att vi kom hem tog vi tag i alla soppåsar och slängde dessa i brännbart hos återvinningen:) Efteråt har jag chillat, försökt spela in min egna sång men jag blev inte nöjd så funderar på att skapa ett nytt komp:) Lite popcorn och Grey's anatomy och sedan har jag suttit vid datorn tills läggdags men vi hörs snart igen!
 

Studiebesök på bästa köket!

Hejsan hoppsan!
 
I måndags var jag återigen ensam hemma på dagarna och då passade jag på att ta det lugnt, har inga serier kvar att titta på men jag spelade en hel del på pianot och göttade mig i soffan ett tag tills jag kom på att jag måste göra The placement test på datorn så att jag hamnar i rätt grupp på engelskalektionerna:) Scouterna började fast denna dag började scouterna klockan åtta istället för klockan sex:) Väntetiden blev lite längre men denna dag skulle vi på studiebesök hos Gatuköket här i byn:)
 
 
 
Lätt bästa gatukök vill jag säga, lite intressanta saker sa dem men det blev lite pinsam tonårsfniss från oss tjejer:P När vi stått bakom disken i köket och lyssnat och tittat på det mesta, allt från kylen till hur degen blir en pizza:) Självklart käkade vi där också, tog en grekisk som var supergod:D Vi planerade resten av terminen och jag fick berätta lite om min Austrailenresa, det jag vet än slå länge men jag vet inte så mycket än:P En bra kväll med härliga Marabou:s:D Ses!
 

En helg att slänga gamla leksaker och sortera saker!

Hejsan!
 
Hela helgen har gått åt att jag och mamma varit nere i källaren, först hobbyrummet och sedan stora förrådet:) Vi har slängt, slängt, sparat, slängt, slängt och sparat leksaker, playstationspel, dataspel, gossedjur, böcker, brädspel, pussel, skolarbeten, teckningar, studentpresenter och allt jag hade i Ingesund:) Blod, svett och lite tårar men vissa saker fick jag faktisk behålla för mamma:)
 
 
 
Det blev hur många sopsäckar som helst, även lite saker ska till second hand men eftersom de mesta leksakerna är minst 20 år gamla så blir det lite äckligt att spara dem eller leka med dem... Jag och mamma skrubbade våra händer efteråt, jag skojar inte hur smutsigt och äckligt det blev efteråt men nu har vi i alla fall börjat:) Hela helgen gick åt men när man väl börjat så är det lika bra att köra på:) Hej svejs!
 

Dela ut godis i brevlådor!

Heeeeej!
 
Fredag igen och då var det dags för Prisma igen men innan detta så var det ingen lugn och ro här hemma för både mamma och pappa skulle ju givetvis denna fredag inte jobba lika länge som de brukar... Jag fick alltså ingen ta hand om mig själv-ha ansiktsmask-ha musik i duschen-chilla runt i huset som en galning och bara vara själv... Jaja, man kan inte få allt men en dusch blev det och en klänning på den:) Åkte och hämtade Sandra på vägen, även en Emil också och då var det dags för Prisma:) Häng på byn-tema denna gången och då blev det lite väl könsdominerade stationer... Vi tjejer gick till pysselhörnan och gjorde fina godispåsar med fina ord på, t.ex Du är söt som godis eller världens bästa mormor och morfar för jag tyckte att mina morföräldrar kunde få en lite godispåse på fredagskväll:)
 
 
 
Det roliga var när jag, Karro och Maja åkte runt i byn och la alla påsarna i olika brevlådor:) Karro var sötast när hon sprang som en galning för att inte bli upptäckt:) Trodde att vi klarade oss hos mormor och morfar men det gjorde vi inte hörde jag efteråt:P Mina godispåsar hamnade hos morföräldrarna såklart, även Lisens och Sussis brevlåda:) Den sista vi delade ut hos var Lovisa och då la Karro det utanför dörren och knackade sedan på och under tiden hon sprang till bilen kom Anders och tittade ut från dörren och såg oss och såg ut att ha det roligt:P Vi körde snabbt iväg och hoppades att han inte skulle se fast vi såg att han upptäckte oss:P En rolig kväll med ticket to ride med Linn och Sandra:) Jag kom tvåa:D Ha det gött!
 

Spela in sång på paddans garageband!

Hejhej!
 
I torsdags var jag duktig, först bastade jag lite för jag frös som en galning:) Övade in en låttext på samma gång också för jag tänkte att jag skulle spela in två låtar på garageband, sång alltså:) Det fick bli Flickan och kråkan och I still haven't found what I locking for:) Två bra låtar enligt mig och det gick överdrivit fort vill jag säga, ibland hatar jag mig själ och ibland älskar jag mig själv för att jag är perfektionist men i vissa lägen så kan man bara inte vara det och slösa bort dyrbar tid... Kanske därför jag gör vissa viktiga saker enbart när jag har lust för det eftersom jag vet om att det kan ta sin lilla tid eftersom jag är som jag är... Har bara trott att jag är allmänt seg men egentligen är det nog bara att jag både är perfektionist och har bra tålamod så det gäller ju bara att ta sin tid till göra saker ordentligt istället för slarva runt och inte vara nöjd:)
 
 
 
Där kom jag med en bra sak! Har inte tänkt på det förrän nu, det ska jag försöka tänka på men sen så borde det vara konstigt om den teorin stämde när det gäller att äta för där är jag också seg men det kan väl knappast bero på perfektion? Eller? Äsch, eller så kanske det beror på att just dem som är nästan exakt lika gamla som mig, alltså att det bara skiljer några dagar, vi som äter segt för jag känner ju en sådan person... Kan ju gå på den teorin, bättre än inget! Efter att jag spelat in dessa låtar så unnade jag mig lite chips och såg klart på PH Norge:) Vi ses!
 

Låna mamma och slösa tid på att åka buss!

Hejhej!
 
I onsdags klev jag upp tidigt för att åka till stan med mamma, hon släppte av mig på resecentrum där jag väntade på en Skövdebuss ett tag:) Gick runt på köpcentret, hittade inte något alls förutom en resebok om Australien där det stod ca två sidor om Brisbane men den kanske kan vara bra i alla fall:)
 
 
 
Efter em timme i Skövde blev det att åka buss till stan och därefter ta en buss hem till byn igen:) Lagade lite mat och kollade på PH resten av kvällen;) Kan verkligen inte sluta garva åt det, låter ju så himla kul och när alla ska ljuga för alla om precis varenda liten sak:P Haha, det borde vara ett komediprogram istället för dokusåpa;) Hej svejs!
 

Sista pianolektionen!

Hejsan!
 
I tisdags hade jag svårt att vakna upp igen, av en konstig anledning har jag haft svårt att somna som jag somnar vid fyra, fem och man vill ju inte vakna upp vid tio då... Hoppas sömnen blir bättre:) På förmiddagen kollade jag såklart norska PH och åkte till stan, rätt tid för en gång skull och hade min sista pianolektion på medborgarskolan:) Hon tycker jag har utvecklats de gånger kommit och har gett mig många tips så nu gäller det bara att fortsätta spela så att jag blir säker:)
 
 
 
Hämtade mamma, dock så kom hon inte när hon skulle utan en timme senare så efter att ha suttit i en iskall bil en timme så var jag lagom glad när vi äntligen var på väg hem... Senare under dagen hände inte mycket, chillade och tog såklart en varm dusch efter kylan i bilen;) Vi ses!
 

Trashockey!

Tjennixen!
 
I måndags sov jag en bra stund mer än vanligtvis, började kolla på norska Paradise hotel eftersom vi gjorde det i helgen och blev nyfiken på vem som skulle vinna och man blir även värdigt road att höra norskan ibland också:P Sedan var det dags för scouterna och då skulle vi köra trashockey:) Det kom väldigt många scouterna, det var nog bara för trashockeyn och vi hade ju den bästa kommentatorn också:) Vår egna Per som kan det där med att kommentera trashockeymatcher:P
 
 
 
En jätteroligt scoutkväll och salen blev ju städad, tur det så slapp vi göra jobbet;) Dock fick inte vi ledare spela någon match även om jag ville men så kan det gå när det kom 35 scouter:) När vi ledare var på väg ut från lokalen såg vi ett blinkade blåljus på gatan en bit bort, vi trodde det var några vi kände som hade skojkört lite men det var två tjejer som åkte iväg skrattandes och tyckte nog det blev väldigt pinsamt att polisen hade tagit dem... Känns bra att vi faktiskt har en polis här i byn för det trodde jag inte får några år sedan... I alla fall så var det en lyckad kväll på scouterna, ha det gött!
 

Helgen var återigen slut!

Hejhej!
 
I söndags vakande jag med en röd fin slinga i håret och en Felicia i rummet:) Vi sov ganska länge så jag åkte hem nästan direkt efter att vi vankande så att jag gjorde mamma glad och inte åka i mörkret på väg hem mot byn igen:)
 
 
 
När jag kom hem så duschade jag och tog det lugnt, var ganska trött... Fortfarande men det är gött med lite chill efter en mycket bra helg i Arvika:) Vi ses!
 

Oh Mothership på Wilmas!

Hejsan hoppsan!
 
I lördags sov vi inte överdrivit länge, stack till systemet innan det stängde och sen så gick vi till ICA också för att köpa lite mat och färg till Felicias hår:) Sedan gick vi hem igen och färgade Felicias hår, det blev jättesnyggt:) Lite käk på det och sen kom Sarah också och vi förberedde kvällen eftersom Oh mothership skulle spela på Wilmas:) Vi tre gick mot stan och Wilmas och fick en Max med oss också:)
 
 
 
Träffade en hel del Ingesundare på Wilmas och efter den tyvärr väldigt högljudda konserten, bra men lite väl högt så åkte vi till Ingesund:) Taxi fick det bli och där var världens lamaste efterfest, jag fick en färgad slinga i håret:) Bubben och Bubbis färgade håret och då hade jag också lust att få en färgad slinga i håret:) Efter den så kallade efterfesten tog vi en taxi hem igen, lite nattamat och sen somnade jag gött i Felicias soffa:)
 

Tjejkväll!

Heeeeeeeej!
 
I fredags åkte jag till Felicia och efter den bilfärden blev jag glad:D Snackade ett tag med Felicia och tog en trip till systemet och senare kom även Sarah och Carro:D Vi åkte till stan och köpte ingredienser till mat för vi skulle laga vegetarisk tacopaj:) Sarah var köksmästaren och jag försökte hjälpa till men blev istället sittandes på en stol precis bredvid kylskåpet och fick äran att öppna och stänga:D
 
 
 
Efter att maten blev klar och så kunde jag mätta min mage igen med en underbar tacopaj, verkligen jättegod:) Sedan så började vi titta på norska Paradise hotel:P Vi satt och skrattade nästan hela tiden:P Efter att vi snackat om året på Ingesund och göttat oss med mat och god dricka så var det tyvärr läggdags för oss... Carro åkte hem, jag tog soffan, Felicia sin egna säng och Sarah "kärleksmadrassen":) En behövlig tjejkväll med de bästa tjejerna från Värmland:D Vi hörs!
 

Flygbiljetter köpta!

Godagens!
 
I onsdags vaknade jag tidigt och åkte till mormor och morfar:) Där blev det lite allt möjligt, lära mormor om datorn lite, käk och prat om Australien:) En trevlig förmiddag hos morföräldrarna och efteråt hände inte så jättemycket förutom chill vid både TVn och datorn;)
 
 
 
Grejade lite också med allt möjligt inför resan:) Flygbiljetterna är nu ordnade också:D Jippi!! Snart åker jag och det kommer bli nice:D Ha det gött!
 

En av mellandagarna i oktober 2015!

Hejhej!
 
Torsdag och då vaknade jag i syrans lägenhet i våningssängen och under min slaf låg mamma:) Vi skulle till magnetröntgen och när jag kom dit och fick gå och byta om eftersom jag inte fick ha någon form av metall på mig... När jag la mig på britsen så sa kvinnan att jag skulle få en kanyl i armen och det är ju inget vidare roligt men det gick som tur bra och efter halva undersökningen fick jag då blodförtunnande i mig, tror hon sa det i alla fall...
 
 
 Undersökningen gick alltså ut på att ligga helt blickstilla på en brits genom den där maskinen och innan jag åkte in fick jag någon form av lock på mig, inte jättenära huvudet men jag förstår att de frågade ifall jag hade cellskräck för det kan man lätt få där... Jag körde på blunda och tänka på annat hela tiden förutom att det dånade så något in i den, jag var förvarnad men att det skulle låta så mycket trodde jag inte;) Det lät som om brandlarmet gick igång fast olika signaler;) Jag fick som tur på mig att par hörselskydd och fick också lyssna på radio, lugna favoriter som inte var så lugna när Stole the show dök upp:P Efteråt käkade jag, mamma och syrran på ett mysigt café, dock mitt i rusningen men det funkade bra och sen åkte jag och mamma hem igen:) Det var den dagen så ni får vänta tills nästa dag men hej svejs!
 

Att jag alltid ska tro att pianon är en timme tidigare!

Hellojsan!
 
I tisdags blev det häng i soffan ett tag, grejade lite med allt möjligt:) Var lite virrig denna dag också så jag åkte in till stan tidigare än väntat och trodde helt ärligt att min pianolektion skulle börja men det var mörk och låst så jag var nära på att åka hem ett tag... Insåg senare att jag kom en timme tidigare och då var det bara att sitta på nettos parkering i bilen och vänta ut denna timme;) Dock så har vår bli eller alla batterier av den sorten, de är jättedåliga och kan ta slut väldigt snabbt så när jag skulle tillbaka till medborgarskolan så funkade inte batteriet...
 
 
 
Smsade mamma om detta, en varning och sen fick jag gå utan jacka till skolan istället... Fick ju skylla mig själv egentligen men det var inget vidare roligt, spelade i alla fall och efteråt gick jag tillbaka och mamma kom också från jobbet och när vi satte oss i bilen så gick den igång utan hjälpmedel så göttans för det:) Jag och mamma skulle på husvisning egentligen men vi skippade detta och åkte hem istället:) Tror inte det hände så mycket, chattade en stund med Felicia också:) Vi ses!
 

Sy fast märken!

Hejhej!
 
I måndags blev det dags för soffan och götta sig lite innan scouterna började:) Precis innan så fick jag ett meddelande från Felicia om att jag var inbjuden till tjej/myskväll hos henne under helgen och det kan man ju inte tacka nej till:) Scouterna och då stod sy fast märken på schemat och då var jag med patrullen Glittriga blåbären;)
 
 
 
Satt mest med tjejgänget som går på mellanstadiet och hade en trevlig sykväll:) Vissa sydde fast sina märken i både armen och skjortan men det är faktiskt inte alls lätt att sy fast de där märkena... I alla fall, med lite hjälp från mig så gick det galant till slut och jag kan påstå att jag inte är någon vidare bra på att sy jag heller;) En trevlig kväll på scouterna, lite planering efteråt:) Hemfärd och strax efter även läggdags men ha det gött!
 

Söka visum!

Hejhej!
 
Söndag och jag var trött, vaknade nog på fel sida också för jag mådde inget bra men jag visste inte varför... Höll mig på rummet för att vara snäll, kunde nog annars vara otrevlig och gnällig men på eftermiddagen sökte jag och mamma visum som jag måste ha för att komma till Australien:)
 
 
 
Efter att ha använt google translate ett tag så blev vi klara och någon annan gång måste CSN sökas också:) Snart är det bara en månad kvar tills jag åker och vad jag längtar:D Funderar på att ha något öppet hus-kväll för de som vill säga hejdå:) En dusch och sedan började jag kolla på TV-serien huset fullt:) Vi ses!
 

Konsert för Kongo 2015!

Hejsan!
 
I lördags gick jag upp tidigt för att åka till Västerby och titta på fotboll:P Fotbollsturnering i byn denna vackra lördag:) En cykeltur och sedan satt jag på läktaren med Maja och Becka tills det var dags för dem att stå i kafeterian och i samma veva kom även Amanda och Karro så då var jag med dem istället:) Några timmar senare cyklade de äldsta Ros-människorna hem så jag och Karro stod och försökte sälja kexchoklad, kaffe, körv med bröd och annat gott ett tag:) Sen blev det semifinal och då fick Gustav stå i kafeterian för det var en spännande semifinal som både jag och Karro ville se:) När finalen kom så stod ingen i kafeterian utan vi fick hålla koll på om någon ville köpa något men det var ingen som kom, tur för oss;)
 
 
 
Cyklade hem med Karro och Maja och en timme senare hämtade jag upp dem igen fast med bilen:) Amanda hängde också på och vi åkte till Göta för att träffa folket där och sedan åkte vi gemensamt till stan för att gå på Kongo-konserten:) Syrrans kompis Johannes startade en insamling för tre år sedan, han skrapar ihop ett band som drar ut på turné och spelar go musik och samlar in pengar till människorna i Kongo som har det svårt:) En jättebra konsert även detta året med fina prismafolk bredvid mig:) Efteråt var det häng på Göta, lite käka från gatuköket och vid elva åkte jag hem:) Träffade mammas kompisgäng från ungdomen, de såg sig lika ut efter att ha sagt hej försvann jag i mitt rum tills jag blev trött och somnade men vi ses!
 

Hämta syrran vid tåget!

Hejhej!
 
I fredags käkade jag lite frukost, duschade, gjorde ordning mig och väntade tills klockan blev strax innan två då jag skulle åka till Skövde och hämta syrran plus hennes kompis:) När jag kom in på parkeringen och tog ett varv så fanns det absolut inga platser kvar, det var kö ända ut till gatan men jag orkade inte snurra runt på den lilla parkeringen så jag åkte till långtidsparkeringen istället och gick den "långa" vägen till perrongen där jag bara behövde vänta en halvminut:) Efter att jag hämtat dem så käkade jag lite mat och sen att jag, syrran och pappa i soffan med väldigt lågt ljud och bara glodde:P Senare var det dags för prisma och då stod tävlingar på schemat:) Hamnade i samma lag som Emil, Philip, Sandra, Filip K och Oliver:)
 
 
 
Vi vann dock inte, själva grejen med denna tävlingsomgång var att man inte behövde vara bäst utan det fanns jury som röstade om vem som hela tiden skulle få poäng osv... Vi kom delad andraplats tror jag men det var lite luddigt med resultatet;) I alla fall, roliga tävlingar och jag ställde upp när man skulle vara bra på redskap:P Det låg redskap på bordet och jag, Becka och Sanfrid skulle få välja redskap först:) Becka valde först och tog en visp, Sanfrid tog elvisp--vispar och jag var lugn och sansad och tog en sax:) Sedan kom tre andra upp för de fick välja sist... I alla fall, tävlingen gick ut på att skala ett äppleskal som var så lång som möjligt och eftersom jag hade en sax så var det lättast för mig men jag vann inte juryns röster... Vann såklart själva tävlingen men det var ju inte det man skulle tydligen:P En bra kväll med ticket to ride-spel och kom trea:) Spelade med Sandra, Linn och Julia:) Vi ses!

Höstmarknad 2015!

Heeeeeeeej!
 
Torsdag och då satsade jag på att åka till marken/marknaden vid tvåtiden och jag skyndade mig inte direkt så när min morgonrutin var klar passade det bra att cykla bort till centrum:) Gick ett varv, fastnade i några broderibackar och hittade ett broderi som skulle bli en grej där man lägger julkort i:) Vi har en sån här hemma och mamma har sagt att en sån är bra att ha:) Om man gillar att brodera så kan man ju faktiskt brodera den själv och snart blir det ju jul så då känns det okej att brodera en julgrej:)
 
 
 
Träffade gött folk på marken och sen så cyklade jag hem igen:) Hände inte så mycket den dagen men det är skönt att något fortfarande händer i byn;) Dock så måste jag säga att det var bättre förr när det gäller marknaden i alla fall, inget skoj får de stackars barnen vara med om längre... På min tid kunde vi skjuta pilar på ballonger och vinna uppblåsbara hammare och boxningshandskar som alla gick runt med;) Inga karameller blev det, Ullas har tyvärr slutat:/ Men jag kom hem med ett broderi i alla fall så det är alltid något, ha det gött!
 

Första onsdagen i oktober 2015!

Hejsan hoppsan!
 
I onsdags var det dags att åka till stugan, tittade på the bounty hunter och käkade frukost i den kalla stugan... Vi har inte satt på värmen så det gjorde jag när jag kom men huset hinner inte värmas upp på ca två timmar då jag är där;)
 
 
 
När jag kom hem käkade jag lite mat, spelade piano och gitarr:) Senare kom föräldrarna och då hände inte mycket mer än att jag antingen satt vid TVn eller att jag satt i rummet vid datorn och grejade:) Hej svejs!
 

Två pianolektioner kvar!

Hellojsan!
 
Tisdag och jag hade fruktansvärt ont i armarna;) Testade att spela piano och det fick väl gå tänkte jag... Satt i soffan och försökte inte att röra mina armar tills det var dags att sätta sig i bilen för att åka till lektionen:) Bara det att så fort jag skulle växla använde jag precis den muskeln som jag hade mest ont i och skrek nästan i bilen för att jag var ju tvungen att växla och om det gör ont så kan man inte bara vara tyst;)
 
 
 
Det var ju värre när jag skulle ta på mig tröjan innan:P Då skojar jag inte om att jag skrek mycket, skrek nog så mycket att folk kanske skulle tro att jag blev misshandlad men så var det icke;) Kunde bara inte ta på mig tröjan pga dagen-efter-vaccintation;) Efter pianolektionen åkte jag hem igen, käkade lite och göttade mig i soffan:) Tittade på en film och sen var den dagen slut men vi ses!
 

Tre sprutor närmare Australien!

Hejsan!
 
I måndags vaknade jag återigen hemma i sängen på slätta:) Tog det lite lugnt, spelade piano och gitarr en stund:) Idag var det inga scouter så det passade bra att Liljestenskolan (nya Fornäng+Västerby) hade öppet hus:) Jag och mamma åkte dit vid fyra och kollade hur skolan blev efter renoveringen:) Den var jättesnyggt, tror att högstadiebarnen trivs bra där och nu är det ju en större skola också så man blir lite fler:) När jag gick på Västerby så var det sammanlagt mellan 7-9 klasser i hela skolan och dem var ju inte så många... Nu tror jag att det finns 15-20 klasser sammanlagt i skolan, lite fler att heja till;) Eller känslan att se en "ny" på skolan utan att det faktiskt ska vara en nyinflyttad person för nu så ser man inte alla varje dag:) Gött för Liljestenbarnen!
 
 
 
Direkt efter rundvisningen åkte jag och mamma till Skövde för att vänta ca en timme på vaccination:) Trodde jag skulle få en spruta men det visade sig att jag skulle få tre och hon frågade om jag brukade träna ofta eller om jag tränade precis innan jag åkte dit för att jag blödde jättemycket efter sprutorna:P Men här hemma sitter jag i stort sett i soffan eller på pianopallen så träna händer inte särskilt ofta;) Hade lite ont efteråt men det fick jag nog räkna med... Kom tillbaka vid halv tio-tiden så efteråt så gjorde jag inte något särskilt mer än att lägga mig för att sova:) Kunde dock inte sova på sidan eftersom jag tog sprutor i båda armarna;) Ha det gött!
 

Ibland måste man bara köra 99,76 mil på en helg!

Hejhej!
 
Söndag och då sov jag och Felicia till ett halv två, lite frukost på det:) Vidare att städa lite, panta och källsortera:) Åkte hem och jag sa hejdå till Felicia efter ett bra samtal som behövdes och sen satt jag bakom ratten och lyssnade på bra musik:)
 
 
 
När jag kom hem gick jag in i duschen, käkade lite och satte mig i soffan innan jag tog tag i min kropp om att gå till datorn och rummet istället och sen somnade jag gött i sängen efter en mycket bra helg:D Vi ses!
 

Nio broars väg 2015!

Tjennixen!
 
I lördags var det dags för kämpalek och då samlades vi 07:45 på Göta, fick några Marabous i mon bil och sen åkte vi till Tibro:) Försökte önska lite låtar men det enda mitt "bilgäng" ville lyssna på var housemusik, housemusik klockan åtta på morgonen!! Trött var jag inte i alla fall när vi checkade in i alla fall;) Gick med spårarna, leoparden:) Elva härliga lågstadiebarn med ett glatt humör:) Vi vann inte, ingen av våra patruller gjorde det men jag snackade lite med Ska'ut-Malin om livet:) Alltid trevligt att höra hur folk har det nu för tiden:) En bra dag, fint väder och sedan fick vi sätta oss i bilarna så jag var hemma runt kvart över fyra:) En snabbdusch, lite käk på  vägen till bilen och började åka mot Arvika runt tjugo i fem:)
 
 
 
Framme lagom till att Felicia skulle möta Bobo och Max på Ica runt sju och efter ICA-besöket åkte vi hem till Felicia:) Både Sarah och Kalle kom också, käkade lite kålsoppa och sen började partyt:) Härligt att det bara var sex pers för en gång skull så man faktiskt kan prata utan att skrika och senare på kvällen åkte både Kalle och Max hem, högskolefolket som skulle plugga;) Vi andra arbetslösa/folkismänniskor gick till Arvikamârten där vi mötte upp Petter också:) Sedan var det karuselldags, flygande mattan, booster och extreem:) Fattade inte att jag vågade åka booster men jag vågade;) Var hemma hos Felicia vid två tror jag efter en go' lördag:D Hej svejs!
 

Prismas på spåret 2015!

Hejsan hoppsan!
 
I fredags vaknade jag runt halv sju på en madrass i Arvika och då snoozade vi en stund innan det blev gröt:) Skjutsade Felicia till jobbet och sen far jag iväg hem igen och hade hela dagen som jag kunde göra massa saker:) Spelade både gitarr och piano, gjorde ordning mig inför Prisma och massa bra saker:) Städade lite och sen blev det som sagt, Prisma med härliga människor:) Denna fredag stod På spåret på schemat:) Hamnade i samma lag som Karro, Lovisa, Maja, Agnes, Chrille och en tant:) Vi började bra med att ta full pott på första resan och det gick väldigt bra tills vi fick reda på resultatet:)
 
 
 
Eftersom vi missade Göteborgresan totalt så trodde vi att vi skulle förlora men när dem hade sagt vem som kom sist, femma, fyra, trea och hade bara första plats kvar eftersom man inte säger nummer två... I alla fall så var vi kvar om första och andraplatsen och då började vinnarskallen komma och vet ni, vårt lag vann:D Yey, brukar inte vinna På spåret eftersom jag är fruktansvärt dåligt på sånt så därför väljer man sina lagkompisar noga;) Men vi vann:D Gött häng på caféet efteråt tills jag åkte hem när  t.ex Gustav och alla andra "som skulle åka med på kämpaleken"-folk åkte hem:P Ha det gött!
 

Efterträdarnas konsert!

Hellojsan!

I torsdags efter frukosten och duschen åkte jag raka vägen till Arvika och klingade på Felicias dörr:) Åkte in till Karlstad och hängde där ett tag också, lite käk på donken:) Första vegetariska rätten på donken, en wrap som var riktigt god:) Hos Felicia satt jag i soffan och snackade om allt och lite till innan jag var tvungen att åka till Ingesund för jag skulle se ensembles första konsert:)
 
 
 
Felicia kunde dock inte, pluggkväll för henne men Sarah kunde:) Träffade Kalle också som börjat på Ingesund igen fast på högskolan:) Pratade med Lotta om livet också, nyklippt var hon också och det är alltid lika trevligt och roligt att få prata med Lotta:) Topp ett-lärare tror jag! Konserten var bra, såg att de var lite nervösa men själv var jag ju också det... Lite fika i pausen och gött snack efteråt med de "gamla Ingesundarna":) När jag kom hem till Felicia igen, snackade vi lite och sen blev det läggdags:) Vi ses!
 

Mysigt vid sjön!

Hellojsan!
 
Insåg idag när jag käkade frukost i stugan att det ändå är ganska mysigt att vara nära sjön:) Tittade på lilla Eva och Adam också:P Lite roligt, haha! När jag kom hem igen blev det lite Sally och ännu mer skratt! Chill och mycket spel både på pianot och gitarren idag:D Sitter och funderar vad jag ska ha med mig imorn när jag åker till Arvika för att lyssna på ensembles första konsert:D Ska få träffa Lotta, tror det i alla fall och alla möjliga folk:D
 
 
 
 
Har en känsla av att jag tror att Kalle kommit tillbaka för att stanna lite längre på Ingesund men jag har inte fattat det än så det får bli en överraskning i så fall om jag ser han imorn;) Lyssnar på massa mumminlåtar och minns fortfarande alla trumkomp jag hade på mumin-turnén med Fiskeviskbarnen och sista konserten som ballade ur för att stackars Edvin inte riktigt körde alla noterna korrekt på trumpetsolot;) En rolig kväll blev det i alla fall, även festen efteråt ballade ur lite:P Både kämpalek och marten denna helg också så vi ses när vi ses!