dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

Öva inför spelning!

Heeeeej!
 
Igår sov jag ganska länge, chillade fram tills jag skulle träffa Ewa för att bestämma vad jag ska spela:) Det blev sju låtar sammanlagt och två av dem ska bara jag spela, blir kompad såklart men det är fokus på mig:) Det känns jättebra, var där i två timmar:)
 
 
 
På kvällen satt jag med pusslet men sen kom jag på att det är nyår om en dag så jag grejade med bloggdesignen fram till ett:) Nu är det typ klart alltihopa:D Dröm sött!
 

Arvika fram och tillbaka!

Hejsan!
 
I måndags åkte jag till skolan fram och tillbaka för att hämta och lämna lite saker:) Storstädning blev det också och träffade grannen Sara som varit där över jul:) Snodde julplanchen också som hade suttit kvar:) Det var skönt att ha en dag bara för sig själv, sex timmars körning blev en bra träning också i snön:)
 
 
 
Det känns bra att ha rummet helt i ordning när man kommer tillbaka sen så man kan koncentrera sig på muminprojektet och gitarren istället:) Kom hem vid sju och då pusslade jag lite och tittade på serier:) Vi hörs!
 

Huvudstaden dag två!

Hejhej!
 
I söndags fick jag sova lite längre och på förmiddagen åkte jag också mamma både tunnelbana och spårvagn till ABBA-museet och vi var där i några timmar:D Det var jättebra och roligt, det fanns verkligen massa bra och intressanta saker:)
 
 
 
 
Sen åkte vi tillbaka till lägenheten med Subwaymat i handen:) Packade och städade lite innan vi hämtade syrran och körde hem igen till byn:) Jag körde den första biten till Arboga där vi käkade lite och sen körde mamma:) Var hemma vid elva men det var gött:) Vi ses!

Annandag jul 2014!

Tjennixen!
 
I fredags gick jag upp tidigt för att följa med Ros till equmenia och öva en stund innan klockan blev elva:) Då började det hela och vi spelade två låtar, vi började programmet med Stilla natt och nästan i slutet spelade vi jul, jul, strålande jul:D Det var jätteroligt och Lisen var också där, hemkommen från Tyskland:D Fika på den och sen åkte vi hem igen där maten stod på bordet:) Packade lite och sen far familjen Ward-Jonsson till huvudstaden:)
 
 
 
När vi kom fram till syrrans lägenhet dröjde det inte länge tills jag, syrran och mamma gick till ICA för att ordna kvällsmat:) Det blev lite blandat, jag fick i alla fall pizza och sen lite nachochips till efterrätt:P Sedan bänkade vi oss framför TVn och hela familjen gjorde Myers & Briggs-test:) Byggde ett litet fort i soffan/sängen så jag slipper gatljuset men vi ses! 
 

Huvudstaden dag ett!

Hellojsan!
 
I lördags vaknade jag upp i Stockholm och syrrans lägenhet:) Jag, mamma och pappa gick till stan och handlade lite:) Lunch i NK-huset och sen vandrade vi vidare hemåt:) Jag köpte en skjorta och kofta från Hollister och även ett par leggings från HM:) När vi kom hem gjorde vi ordning oss och sen åkte vi till syrran på IKEA och hämtade henne för att rulla mot Vaxholm och familjen Karlsson:) Lillis, Lena och sonen Simon var också där:) Vi fick skaldjurssoppa som var jättegod och jag åt musslor för första gången:)
 
 
 
Senare på kvällen fick vi efterrätt och hade det trevligt fram tills jag kände mig jättekonstig i magen och först trodde jag att jag ätit för mycket... Satte mig i soffan och det blev nästan värre så jag gick till köket och sen spydde jag i deras vask... Efter en halvtimme spydde Kajsa också och det enda vi åt gemensamt var musslorna... Jesper blev också dålig ett tag, han fick en allergisk reaktion av nötterna i chokladen... Jag, Kajsa och Simon spelade Monopol i miniformat med engelska gatunamn mellan spyorna;) Inte en helt lyckad men rolig kväll var det:) Ha det gött!
 

Juldagen 2014!

Hejsan!
 
Igår sov jag ganska länge, vid lunch kom mormor och morfar:) Efteråt satt jag på mitt rum, övade gitarr, gjorde klart det sista med bloggdesignen:) Tittade på film också, på julafton blev det Sune i Grekland och igår blev det Sune på bilsemester:) 
 


 
Skjutsade syrran först till Eve och sedan till stan också:) I väntan på skjutsande började jag pussla mitt 1000-bitars men jag kom inte så långt:) Fortfarande sjuk men snart blir jag nog frisk men vi ses!

Julafton 2014!

Hejsan svejsan!
 
Julafton idag så God Jul på er alla! Ställde klockan på tio så att jag skulle kunna se julkalendern på TV, har aldrig sett en julkalender på TV-tider på riktigt länge men på något sätt är det lite mer spännande att se på TVn;) I alla fall så såg jag ju det sista avsnittet, mycket spännande och om man är 20 år så blir det ju lite förutsägbart;) Käkade frukost samtidigt och sen far jag mot granen och öppnade den julklapp som jag fick öppna på morgonen och såklart var det en gitarr:D En alldeles egen gitarr har jag fått, en lila:D Jag är mycket nöjd, fick öppna den julklapp med ett gitarrställ också för mamma ville inte släpa på den till mormor och morfar när jag ändå hade listat ut vad det var redan:P
 
 
 
Satt och spela lite sims innan det blev dusch och göra ordning mig så att vi sedan kunde åka till mormor och morfar:) Hela familjen var där, to.m. Johan följde med och det börjades med mormors julbord:) Efterrätt på den, marängtårta och kaffe men jag drack te:) Presentöppning med Kalle Ankas jul i bakgrunden utan ljud eftersom det bara är jag som vill se den:) Jag har fått massor med saker, grillchips, teburk med te i, löst te och en tekanna, handduk runt håret i form av en liten luva, jultomte man kan ha godis i, strumpbyxor, klänning, sverigespel, pussel på 1000 bitar och till sist min lila gitarr:D Det var allt för detta året, kommer ju få lite mer julklappar senare i år från bland annat moster och morbror och möjligtvis från mammas bästa kompis i Vaxholm som vi ska till om några dagar:) Vi ses imorn och ha en riktigt god jul!
 
 

Chilla, The sims och Vänner!

Hellojsan!
 
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att spela the sims och tittat på vänner:P Käkade lite popcorn, fotbad på den och bara chillat:)
 
 
 
Tror förkylningen blivit sämre också men om några timmar så ska jag osva och när jag vaknar upp imorn är det julafton vilket innebär att jag får öppna min lila gitarr på morgonen:D Ska spela så fingrarna gör ont, eller vi får se men det ska spelas en hel del i alla fall:D Nu ska jag fortsätta med det jag gör, kanske äta lite kvällsmat men vi ses imorn!
 

Två låtar klara, hälften kvar!

Tjennixen!
 
I måndags gick jag upp vid halv tio och strax över tio kom Rosarna för vi skulle öva inför annandag jul:D Det blev Stilla natt, Jul Jul..., Hej mitt vinterland och innan vår spelning ska vi köra pirates för det måste man göra en gång per år:D
 
 
 
Kommer bli grymt roligt, sen så satt jag med muminlåten Sniff är Sniff och jag har plankat den låten:D Bara hälften kvar nu och sen är min skolläxa klar:D Lite vänner, pepparkaksdeg och the sims innan jag satte mig för att skriva lite inlägg men nu äre bara att spara och sen ska jag sova men vi ses!
 
 

Nu får du ta på dig något annat än pyjamas!

Hejsan!
 
I söndags sa mamma att jag var tvungen att ta på mig kläder för hon ville inte se mig gå en dag i pyjamas till:P Blev myskläder istället, övade lite på muminlåtar och på kvällen följde jag med mamma till ICA:)
 
 
 
Hjälpte mamma att ta in julgranen och sen slappade jag med popcorn och vänner igen:) Köpte mina sista julklappar när jag var på ICA också så nu är allt färdigköpt:D Börjar bli lite spännande med julkalendern också, inte många avsnitt kvar nu:) Vi hörs!
 
 

Ligga i soffan dag två!

Hellojsan!
 
I lördags låg jag i soffan igen, mådde lite bättre men dagen såg i stort sett ut som förra dagen bara att jag inte var ensam hemma:) Vänner blev det och sova lite på kvällen för vem orkar hålla ögonen öppna en hel dag:P
 
 
 
Under dagen fick jag ett telefonsamtal om att spela två dagar i januari innan skolan börjar och det tackar man ju inte nej till:D Ska redan spela på annandag jul så jag kommer få spela tre gånger:D Börjar bli lite känd här i byn:P Vi ses!
 
 

Feber, förkylning, ligga i soffan i pyjamas hela dagen!

Hejsan!
 
I fredags hade jag en av mina sämsta sjukdagar, inte alls roligt... Låg i soffan i pyjamas och kollade på vänner när jag inte sov...
 
 
 
Var så sjuk att jag inte kunde laga mat, frukost fick jag i mig och sen fick jag bara tag i körsbärstomater och lite gurka till lunch för jag kunde knappt stå upp så jag kröp runt i huset och det hjälpte ju inte min dag att vara ensam hemma till fem på kvällen... Så kan det gå men jag överlevde och fick mat sen trots allt:) Gjorde inte så mycket mer men mycket vänner blev det:) Hej svejs!
 

Julkonsert, Julbord, Julavslutning och bilen rullar mot slätta!

Hejhej!
 
I torsdags samlades vi halv nio på morgonen för att ha konsert en timme senare:) Det var för hela kolan, fullsatt denna gången och jag fick ju min roliga förkylning så jag var tvungen att snyta mig var tionde minut... Mådde inte jättebra men efter konserten var det bara att börja städa i aulan och ta ner scenen:) Mellan allt städande var det julbord med hela skolan i matsalen:) Det var riktigt trevligt och god mat:) En mycket bra avslutning på denna termin och sen städade vi igen:)
 
 
 
Vid tre rullade Edvins bil mot slätta igen och jag sov halva vägen och snöt mig massor med gånger, stackars de andra... Edvin var så trött så Boel fick köra halva vägen:) Jag var helt slut och jag är riktigt imponerad av att vi fick plats med två förstärkare, två gitarrer, en cello och massa packning på det plus tre pers:) Bra jobbat, innan så satt vi i IL-EG och snackade en stund och sa farväl med kramring:D Kommer sakna Ingesundarna så sjukt mycket, vi ska vara ifrån varandra i nästan tre veckor... Vi klarade knappt höstlovet så hur ska detta sluta? Vi får se men hade gött!
 

Julkonsert med knappt 20 nummer, två timmar!

Tjennixen!
 
I onsdags var det bara att vara uppe i tid, träffade alla i aulan vid nio då det första genrepet drog igång och för var det kören, sen IL-EG och vår låt först:) Det gick bra och den andra halvan filmade jag:) Sen var det lunch och vid ett startade det andra genrepet:) Kallo var snäll som filmade de tre första låtarna och sen filmade jag IL-ST och IL-SV:) Nu har jag alla låtarna filmade, dock i genrepsversion men lärarna får jag ta senare:) När jag hade filmat klart och det var andra halvan kvar så drog jag till stan istället:) Fick med mig Carro och Sarah för jag behövde köpa julklappar innan maten:) Vi hann och sen var det middag, hann duscha innan också:D Middag, feber och sjuk var jag och ingen hallonsylt fick jag heller... Blev jättebesviken när det var pannkakor utan hallonsylt, sen fick Andersson det när jag precis ätit upp och då var jag inte så glad;)
 
 
 
Efter maten var det bara att vänta tills konserten och sen började det hela:D Kören först och sen var det vår tur och det gick bra:) Hoppas alla tyckte det var bra och det var ingen kort konsert heller, två timmar tog det:P Jag mådde väl inte prima ballerina men det gick bra att stå och luta sig mot väggen när man såg resten av programmet:) Lärarna var jätteroliga, de körde Mössens julafton och hade klätt ut sig:P Filmade som tur var:D Efter konserten drog jag och Carro till köket, hon fick nog och började städa det sketna käket och jag tog ut soporna:P Sen drog vi till Västgården där det var lite efterfest och vid midnatt firade vi Ingrids 20-årsdag och hon var mycket nöjd med prinsesstårta och tomteblosspaket:P Riktigt roligt men jag gick och la mig vid ett för vi skulle samlas halv nio dagen därpå och jag hade ju fortfarande feber... Vi ses!
 
 

En av de mysigaste, roligaste, juligaste dagarna i december!

Hejsan!
 
I tisdags gick jag upp kvart över sju för att se på julkalendern, gick och la mig i 45 minuter igen och vidare till frukosten:) Vi var inte många som käkade men sen så gick jag till rummet igen, mötte läraren på vägen och sa bara "jag går och lägger mig igen så vi ses senare":P Vi hade inga obligatoriska lektioner och jag kunde sova i en timme till så det gjorde jag:) Kom till fikan, tog en kopp te och väntade på halv elva då IL-EG skulle repa i aulan:) Det gick bra, körde den gemensamma ganska många gånger och jag har aldrig skakat på mina armar så länge förut:P Spelade bjällra som jag hade knytit fast runt handlederna;)
 
 
 
Sen var det lunch, dock bara i en halvtimme men efteråt gick jag och tvättade lite:) Under tiden som tvättmaskinen rullade satt jag, Pia, Filippa, Sarah och Ingrid i Västgården och käkade massa gott samtidigt som vi såg på en film, En Julsaga:) Den var lite läskig faktiskt men bra:) Sen var det middag och efteråt hade jag en riktigt bra kväll:D Broberg och Fredrik skulle baka tills konserten och jag var bara tvungen att vara där för att se om det kunde hända något roligt:P Det var en massa skratt och en riktigt härlig kväll med dansande smör, mandeltänder, hacka lite för många mandlar ståendes, hamra omalen krydda med en kötthammare, teenage dirtbag, musikquiz, en god mjuk papparkaka och många förstora lussekatter:D Vi ses!
 

Sista skolmåndagen för i år!

Hellojsan!
 
Detta var den sista måndagen jag går i skolan för detta året:) Det började med att gå upp 05:15 och åka 05:30 med mamma till Trollhättan där tåget gick kvart i sju:) Det var försenat men det gör inget för denna gången behövde jag bara vänta i Kil en halvtimme:) Tittade på julkalendern och käkade frukost:) När jag kom till skolan började det med att ha två timmars rast och då fikade jag i några minuter, sen satt jag och Carro i köket fram till lunch:) Genrep på den med hela Ingesundslinjen fram till tre då vi gick till köket igen:)
 
 
 
Middag på den, köket igen tills det gemensamma repet med ensemble grund började som var vid sju:) Har suttit från åtta till halv elva i köket med nattmat, tittat på när Joel bakat pepparkaksdeg och haft ett skrattanfall:D Joel skulle laga mat och var tvungen att gå ner för att hämta något, halvvägs i trappen hör vi ett besviket nej och han måste gå tillbaka igen... Då brast jag och Carro ut i värsta skrattet:P Kvällen avslutades mycket roligt och dröm sött!
 
 

Släktmiddag och julkonsert!

Hejhej!
 
I söndags kom pappa och väckte mig och sa att mina släktingar skulle komma nu, det var pappas faster och farbror som skulle komma:) Hann titta på julkalendern och ta på mig kläder innan de kom och jag fick käka frukost medan resten fikade:) Sen åkte vi till min farmor och farfars grav, farfar är ju syster med hon som kom till oss så det betydde mycket för henne:) Sen åkte vi till ICA och vidare till oss igen för att käka mat:)
 
 
 
Mormor och morfar kom också och vi hade det trevligt:) De åkte hem vid fyra och vid åtta var jag i Kinne-Kleva kyrka för att lyssna på kören och West of Eden:D Ett irländskt band som var jätteduktiga! En grymt bra konsert och vi som åkte var jag, Maja, Erik, Philip och Filip:) En mycket bra helg blev det och vi hörs!
 

Julfest 2014!

Tjennixen!
 
I lördags var det dags för julfest men innan det skulle jag ju åka hemhem:) Tog 9:42-tåget och pappa hämtade mig i stan:) åkte och köpte strumpbyxor och sen var vi hemma, käkade lite:) Tittade på vänner och sen duschade jag, målade mina naglar, tittade på julkalendern och vidare till prismas julfest:D Där träffade jag alla, smått och gott folk, började med lovsång och sen käk:) Vi fick potatisgratäng med kött och sallad:)
 
 
 
Mycket sketcher och lekar och sen även efterrätt, chokladpudding och grädde:D Disco i källaren och där var vi typ 40 pers som dansade macarena-dansen på rader:P Åkte hem vid tolv, ganska tidigt men de gamla kunde ju inte stanna så länge;) När jag åkte hem funkade inte bilen så jag fick ringa mamma istället, bums i hemhemmasängen och vi ses!
 

Lucia 2014!

Heeeeeeeej!
 
I fredags ringde klockan halv sju och jag tassade mig upp för att knacka på dörrarna:) Tittade på julkalendern och vid sju var det gemensam frukost med hela Ingesundslinjen:) Kvart i åttan samlades alla i aulan för att värma upp rösten:) Halv nio började lucia och jag hade krona på huvudet med tända ljus:) Det gick bra och jag sjöng hela tiden:) Efteråt gick vi upp till aulan och tog kort och då sjöng vi den franska om och om igen tills fotografen var nöjd med bilderna:) Vidare till äldreboendet i Arvika, vågen för att sjunga för de gamla:) De var så söta så, började tom gråta:) Hade då på mig kronan i över en timme så i slutet av andra tåget började jag känna mig svimfärdig och det var ett pyttelitet rum och jag slutade sjunga i de sista låtarna för jag klarade knappt av att stå upp... Kronan tryckte jättehårt runt huvudet och pannan, försökte få upp kronan lite men den satt fast...
 
 
 
Precis efter att vi passerat gamlingarna på sista låten bad jag Fredrik blåsa ut mina ljus och sen gick jag fort och satte mig i fåtöljen, tig av mig kronan och vi jätteont i pannan... Fällde någon tår och hade ett megastort rött märke men mina klasskompisar var jättesnälla:) Åkte hem till skolan, käkade och hade gemensamt rep:) Efteråt repade vi i Sörgården och det gick bra och sen chillade jag på rummet, städade hela rummet och vidare till stan med tolv andra pers:) Vi käkade på Bristol och jag tog en kebabtallrik som var väldigt god:) Sen åkte vi hem, förfest för oss i Östgården, vidare till Norrgården för att göra ordning festen:) Under kvällens gång var jag med i en tävling, vet inte hur men jag och Ingrid tävlade om vem som kunde äta en rå lök på snabbast tid och då kom mina scoutledarerfarenheter fram och jag vann en popcornspåse:) Gick och sov strax efter det och vi hörs!
 
 

Julmys!

Hejsan svejsan!
 
I torsdags morse samlades klassen i aulan och hade julmys:) Käkade pepparkakor och drack glögg:) Pratade lite om vad som ska hända i vår och sånt:) Efter fikat bakade jag en kladdkaka och Sarah fick knäcka äggen:P Sen var det lunch och efteråt samlades hela Ingesundslinjen för att öva lucia och sen gick vi ner i matsalen och byggde scenen:)
 
 
 
Övade lite mer lucia och sen var det middag:) Jag och Carro satt i köket fram tills vi gick till Västgårn för att ha knytis och secret Santa:) Filippa blev nöjd och jag fick min julklapp av Pia som var te och handgjorda tranor som hon hade vikt:) Jag är nöjd:D Gick vid tio och sen duschade jag innan det blev läggdags men ha det gött!
 

Göra paket!

Morsning!
 
I onsdags hade vi kör hela förmiddagen:) Efter maten hade vi ensemblerep och nu är hela strukturen klar och jag är nöjd:) Satt på rummet och fixade med min present till Filippa och det blev en tavla med en julgran, presenter och en tomte i 3D:)
 
 
 
Har aldrig tejpat så mycket i hela mitt liv, höll på ända fram tills jag och Carro gick till högskolan och lyssnade på folket i puben:) De var bra och sen satt vi i köket tills läggdags och precis innan gick jag till aulan och spelade på flygeln:) Ha det gött!
 

Balkanfest!

Heej!
 
I tisdags var det ensemblerep och nu har vi kommit på att vi ska sjunga några verser i moll plus på tyska:D Jag ska spela cello, tre olika stämmor så jag är nöjd:D Efter lunch hade jag min sista ensembleledninglektion och då fick vi öva på att dirigera Koppången:) Sen fick vi leda gruppen i en låt, vi spelade typ åtta takter och den som höll i det sjöng eller spelade melodin:) Det var riktigt roligt och jag fick spela Sockerbagaresången med komp till och det var jätteroligt för sånt händer inte ofta;)
 
 
 
Efter skolan hade vi extra körrep:) Bara i en halvtimme men efter en tag var det middag:) Jag och Carro satte oss i köket ett tag, jag skrev cellostämmor och sen gick vi till Jasmine och ordnade med secret Santa och knackade dörr:) Vidare till balkanfesten i högskolan och de var riktigt duktiga:) Sen satt vi i Västgården ett tag tills jag kom på att jag skulle duscha:) Lite nattamat och sen sängen för att sova, vi ses!
 

Panta mera!

Hejsan svejsan!
 
Idag har det varit en bra måndag, först kör i en timme, fika och K-tid:) Kör igen och det börjar arta sig:) Lunch på den och sen var det julrep hela eftermiddagen:) Sen chillade jag fram till middag och efteråt åkte jag och Carro till ICA för att panta två stora sopsäckar fulla:)
 
 
 
 
Köpte lussebullar, kakor, te, oboy och julmust och ställde på köksbordet:) Har suttit i köket sen dess och vi har suttit sex pers vid bordet och snackat:) Vi ses imorn!
 

Andra advent 2014!

Hejhej!
 
Idag har det varit lite jobbigt igen, tittade klart på Dieselråttor och Sjömansmöss:) I eftermiddags gick jag till Västgården och har varit där resten av kvällen och vi tittade på en film men eftersom jag mår som jag mår så tittade jag knappt...
 
 
 
 
Nyss duschade jag, dock funkade inte lampan men jag tog mitt adventsljus och det funkade utmärkt:) Men nu ska jag sova igen så ses vi imorn och då kommer nog dagen gå lättare:) Vi ses!
 

Han skulle fyllt 30 år!

Hejsan!
 
Idag skulle min ungdomsledare Samuel fylla 30 år, tyvärr var han med om en bilolycka i våras så jag var ju på begravning somras... Det är fortfarande jobbigt men jag tar en dag i taget:)
 
 
 
Låg i sängen i stort sett hela dagen, framåt kvällen tittade jag på Dieselråttor och Sjömansmöss:) Gick till Västgården några minuter för att lämna de kladdkakor som blev kvar från konserten:) Ha det gött!
 

Gitarrlektion, ingen förutom jag kom så det blev privatlektion!

Tjennixen!
 
I fredags var jag lagom trött när väckarklockan ringde så jag skippade att se julkalendern i Västgården klockan sju:P Istället gick jag upp halv tio och gjorde ordning mig, försökte hitta en gitarr men det lyckades jag inte med:) Vid tio är det ju fika så jag satte mig skolan tills de som hade gitarr innan kom och fikade och då frågade jag Petter om jag fick låna hans gitarr eftersom jag inte kunde hitta någon och det fick jag:) Sen så hade jag lektion och då var det bara jag som kom så det slutade med privatlektion:)
 
 
 
 
Slutade med att jag fick spela på min lärares gitarr av någon anledning men nu kan jag en hel låt, eller jag vet hur man spelar en hel låt i alla fall:) Lunch på den och då var vi inte många tror jag eller inte i de sista minutrarna i alla fall:) Gick till rummet och sov en stund tills Carro frågade om jag ville till ICA och då följde jag med:) Sen satt vi i köket tills Sara kom hem och även Spång och Jesper kom också och vi hade det riktigt gött:) Det slutade med att vi tjejer åkte in till Arvika och där blev det utgång på the Roof:) Tog en taxi hem och jag somnade nog vid två:) En bra kväll men ha det gött!
 

Beatleskonsert och Himmel & Jord-konserten på Youtube!

Hejhej!
 
I tordags hände en hel del:) Först hade jag interpret och då var det bara jag där men efter fem minuter kom några till så vi ställde inte in det som tur var för jag hade ju ändå gått upp för hälften av klassen hade sovmorgon:) Jag sjöng Det blir bättre sen av Bo Kaspers och det gick bra, fick läsa upp texten som en dikt och sen sjunga väldigt artikulerat:) Fika och snack med klassen och sen övade vi, vi spelade upp inför den andra ensemblen:) Har svårt att veta när jag ska komma in på Revolution och texten på andra versen men det gick lite bättre denna gången och efteråt bestämde vi att Lotta skulle skriva ut texten som vi har på ett notställ framför micken för Petter skulle ändå också ha så:) Sen så hade vi lunch och efteråt genrep:) Sen ställde vi fram alla stolar och cafébord men eftersom jag och Sarah var bakansvariga åkte vi till ICA och handlade:) Glögg och pepparkakor bland annat:)

 
Sen var det bara att vänta tills det var middag:) Jag gjorde ordning mig och chillade på mitt rum tills dess:) Middag och sen var det inte långt kvar tills vi samlades i klassen och gjorde ordning det sista, kokade kaffe, värmde glöggen osv:) Värmde upp lite och sen var det bara att vänta tills publiken kom:) Jag stod bakom fikat och tog betalt:) Ensemble nummer ett började, inte mig men jag satt längst bak och filmade allt:) De var jätteduktiga och sen var det fikapaus och dags för ensemble nummer två som jag är med i:) Revolution stod först på vår lista och jag var jättenervös, sjung dock lite fel men det var inte så många som märkte det och nu ligger den första konserten ute på Youtube:) Sen blev det piano och Wait, trummor och Two of us och den låten satte jag perfekt:D Vi slutade med bas och I am the Walrus:) Gemensamma låten Lucy in the sky with diamonds och då spelade jag ju bas fast på pianot och vi satt tre stycken i en fin liten rad:P Jag, Josef och Carro:) Plockade ihop ganska snabbt efter konserten och sen var det efterfest i Västgården och jag gick och la mig vid två:) En mycket bra kväll med klassen:D Vi ses!
 

Öva, öva, öva!

Gokvällen!
 
Idag har det bara varit öva, öva, öva:) Först hade vi två timmar kör och då övade vi på alla låtar, gick igenom luciaprogrammet:) Det känns som det kan gå bra med stämmorna och jag får försöka höra någon altare ibland när jag står där framme:) Jag ska läsa en liten vers, texten på en låt som bara vi tjejer ska sjunga:) Vi fick fika mellan låtarna men sen gick vi IL-EG:are ner till källaren och började bygga scen:) Det gick faktiskt ganska fort denna gången:) Mitt i allt byggande hade vi mat och sen stormöte med klassen:) Vi ska ha 60-talskläder på oss och det är svårt att hitta i sin garderob:P Repade en timme efter det och jag måste verkligen kunna den där texten innan jag blir alldeles galen! Jag kan den fast när jag står där på scenen blir jag så nervös så jag kommer inte ihåg den... Får öva massor ikväll:)
 
 


 
Kom på att jag ska ha interpret imorn också:) Sen chillade jag på rummet tills det var mat:) Efter maten gick jag till aulan för att öva en stund:) När jag gick ner igen satt Petter och Mäki där så jag pratade med dem en stund tills de skulle repa med ett band:) Kom på att Pia har kommit hem från Afrika, hon kom när vi käkade middag så nyss var jag i Västgården där hon bjöd på spettkaka:) Ska strax duscha, fläta håret och bege mig till köket där jag förmodligen ska hitta Carro:) Vi ses imorn!
 

Extra stämrep!

Hejsan hejsan!
 
I tisdags hade vi ensemble och då fick vi inte tag på Josef och Fredrik hade ju engelska så vi var två man kort:) Vi satt och chillade i stället tills Kalle frågade oss andra om det var någon som skulle föreslå att vi skulle repa utan Josef:) Då ställde Petter frågan till Kalle istället, vill du föreslå att vi ska repa utan Josef? Kalle sa inte mycket då men slutade med att vi satt och chillade en stund till tills det blev fika så det var en rolig timme;) Sen kom Josef och vi övade alla låtar två gånger var tills det satt och idag gick det mycket bättre för Kalle ska hjälpa mig och komma in på min sång med hjälp av trummorna:D
 
 


 
Efter maten hade jag ensembleledning och då skulle vi dirigera olika stämmor spontant och det var roligt:) Efter fikat lärde vi varandra några låtar på gehör och det var spännande:) Lite svårt ibland men roligt och bra övning:) Fick en 20-minutare och sen hade vi extra kör i stämmor:) Vi blev lite tidiga i alten men sen var det middag och då pratade vi om de "fina" kläderna man hade på sig i grundskolan:P Sen gick jag och Carro runt och satte upp Beatlesaffisher och nu sitter vi här i köket och har det gött:) Det var den dagen och dröm sött!
 

Flashmob!

Heeeeeeej!
 
I måndags kom mormor vid femtiden och vi åkte till stan så att jag kunde ta bussen och tåget hem till Ingesund igen:D Där bytte jag om och satte på mig tomteluvan för att sedan gå till kören som började tidigare:) Sjöng bara en halvtimme för vi skulle äta tidigare så att vi hann komma till torget kvart över tolv och öppnade den första luckan i Arvikas julkalender:) Vi skulle göra flashmob som innebar att vi helt plötsligt skulle börja sjunga, ställa upp oss i stämmorna och sen gå iväg och sluta sjunga:) Det blev lite stelt men roligt var det och vi hade i alla fall några som lyssnade:)
 
 
 
Det kom två eller tre klasser som gick i nollan tror jag och rektorerna från Ingesund var också där plus lite gamla:) Åkte hem igen och sen var det ensemblerep tills tre:) Packade upp min väska och grejade lite i rummet tills maten började och sen satt jag och Carro i köket tills jazz i puben började:) Gick till källaren för att öva på Beatles och sen  hittade Carro igen:) Tände mitt adventsljus och käkade lite tills det blev sent:) Somnade vid elva men bi ses snart igen!