dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

31 december 2010, Nyårsafton!

Tjabba tjenna!

Idag är det sista dagen på året:D Själv ska jag till mina kusiner och jag ska sova där också tänkte jag:)



Kom på att detta är mitt 400de inlägg, passade bra nu när det snart är 2011;D



Ska fixa 2011s layout nu tänkte jag men vi ses imorn och Gott Nytt År!

30 december 2010!

Hejsan!

Idag har jag hämtat garn i farmor och farfars hus:) Jag har börjat sticka ett par raggsockar till mig själv:P Jag frågade farmor om hon kunde sticka ett par till mig en månad innan hon dog men det hann hon inte. Då får väl jag ta och göra det själv!



Sen har jag inte gjort så mycket och nu tittar jag på filmen allt en tjej vill ha:) Imorn är det nyår och jag ska till kussarna Anna och Sara och två av Annas kompisar ska också dit:) Vi ses imorn och då ändrar jag för den nya 2011 layouten:D Tjingeling!

29 december 2010!

Hej!

Idag har jag äntligen bytt julklappar med Elin och Louise:D Men innan det åt jag först lunch och sen frukost;P Det var två gamla klasskamrater som kom och skottade vårt tak idag också:) Det första jag, Elin och Louise var att spela bowling:D Vi hann bara en serie påen halvtimme för de stängde tydligen sen:P

 



Jag fick detta av Elin och Louise:D Vi käkade på gatuköket och vi orkade bara hälften av det vi beställde;) Jag som ändå beställde en halv kebabrulle;P Efteråt åkte vi till mig och kollade på film och det var the terminal:) Och nu måste jag sova;D God natt och dröm sött!

 

28 december 2010!

Tjabba tjenna hallå!

Idag har jag fått gått upp ganska tidigt för att åka in till stan:D Jag och Monica har gått och shoppat med hennes lillasyster och sen gick vi på den nya narniafilmen:D Man kände igen och träffade många på stan nu när det är mellandagsrea:D 



Imorn ska jag byta julklappar med Elin och Louise:D Undra vad jag får?:) Ska träna på morgonen innan det också så det var ju trevligt! ;P Jaja, vad ska man göra när ens familjemedlemmar bokar in mig på olika pass? :P Vi ses imorgon! :)

27 december 2010!

Tjabba tjenna!

Idag har jag först varit tvungen att gå upp tidigt för att träna och sen har jag slappat och förökt spela de där svåra låtarna på cello som ska spelas under sportlovet:) Sen har det inte hänt så mycket mer än att jag har gjort massa inställningar på mobilen:D



Våran julgran:D Imorgon åker jag till Stan för jag och Monica ska se om vi hittar något på mellandagsrean:) Ska bli skoj och sen hade vi tänkt se den nya narniafilmen:P Måste nog snart lägga mig så jag orkar med morgondagen:) Sov gott!

26 december 2010!

Hej igen!

Idag har jag först ätit frukost hos kussarna och sen åkte jag hem vid tolv tror jag:) Mormor och morfar kom och åt med oss vid lunchen och sen har jag grejat med min mobil:D Jag och mamma var ute och gick en sväng till syrran som jobbade förut och jag köpte linfröolja till mig själv där:)



Igår kom jag på att jag fick en lite julklapp:D Det var pappas ingifte farbror som köpte något till alla "barn":P Jag fick sex stycken persedelpåsar som man ska ha när man är ute och reser:) Snart ska jag lägga mig för jag ska tydligen träna imorgon halv nio så då är det uppe tidigt som gäller;P God natt!

25 december 2010!

Hello!

Igår blev det inget bloggande:( ;P Jag var hos mina kusiner:) Men när vi skulle åka hem klockan sju ville inte jag det så först erbjöd sig pappas kusin att köra hem mig men det fick jag inte:( Hon tyckte inte det var värt för honom och att köra fyra mil extra för att skjutsa hem mig:P



Sen erbjöd sig mina kusiners mamma att jag fick sova över där så det bestämde vi att jag skulle göra:D Jag fick sova mellan Anna och Sara i deras sängar som vi hade ställt brevid varandra:) På kvällen höll vi alla på med Eriks roliga julklapp:P Det var trevligt och lite spontant att sova där:) Ses ikväll!

24 december 2010, Julafton!

Heeeeeeeeeeeeeeej!

Idag är det Julafton:D God Jul på er alla vill jag då säga! :) Jag har firat med mamma, pappa, syrran, mormor och morfar:) Jag fick öppna en julklapp på morgonen och då "valde" jag julklappen där min nya mobil låg:P JAg har alltså fått en ny mobli:D En Nokia N8 som jag har valt själv:D



Sen har jag bland annat som jag också visste fått ett objektiv till systemkameran:D Kan plåta saker på nära håll, riktigt nära tror jag:D Har bara testat lite ikväll:P Jag har ju såklart suttit och gjort inställningar på min mobil:P Men det var trevligt med julklapparna jag fick:)



Nu är klockan mycket och jag ska sova för imorgon ska jag till kussarna:D God natt allesammans och god fortsättning på julen! :)

23 december 2010!

Hejsan svejsan!

Idag har jag tränat i en halvtimme! Jag gick på syrrans pass easyline:) Det var bara jag och mamma som aldrig hade gått på det passet så när syrran frågade om det var någon så sa hon själv att det var hennes mamma och syster:P Easyline är cirkelträning fast på maskiner:)



Sen har jag tittat på Vem kan slå Filip och Fredrik:D Holm vann inte:( ;P Jaja, sen har jag grejat lite med den nya layouten som ska bli år 2011:D Snart ska jag sova och när jag vaknar är det julafton:D Vet ju några grejor jag ska få men man längtar ju ändå:D God natt!

22 december 2010!

Hejsan!

Idag sov jag ganksa länge för det var aldrig någon som växkte mig:P Sen har jag tittat på TV och gjort färdigt min julklapp till kussen Viktor:D Det blev tyvärr inget kort på detta för då kan jag inte knyta den igen;) Men det ser ut så här fast lite andra färger och kort:)



Tänk att imorgon är det bara en dag kvar till julafton:D Vet ju lite vad jag ska få i julklapp men det säger jag inte;D Nu har jag tyvärr inget mer att skriva men vi ses en annan gång!

21 december 2010!

Tjabba tjenna!

Idag är det bara tre dagar kvar till julafton:D Idag har jag varit i GBG och när vi skulle åka hem var tåget försenat och vi stod och väntade på perrongen och helt plötsligt märker man att de ändrade städerna på perrongskylten men de sa inget. Vi sprang ju runt som galningar och sen blev man ännu surare när vi skulle åka till Källby för då startade inte motorn så vi fick stå där i 10 min, en kvart! Inte jätteroligt kan man ju säga men annars var det en trevlig dag:) Tur att det fanns en snäll kvinna på tåget som hade en ledig plats brevid sig så man slapp stå hela vägen:)



Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det återstår att se;P Ska snart gå och lägga mig för man fick nästan värmeslag när man gick runt i Nordstan så man är jättetrött och lite smått sur pga tåget. Ja, ja men vi ses imorgon hoppas jag! :D

20 december 2010!

Hallå!

Idag var jag tvungen att gå upp vid sju för att syrran tvingade mig att träna, gå på ett core bas pass! Jag är faktiskt morgontrött och sen försökte hon tvinga på mig att gå på ett pass till med det lyckades inte hon med men medans hon var på det så körde jag et kvart på crosstrainern:)



Sen när syrrans pass var slut tvingade hon mig att powerwalka i trekvart på löpbandet så det var ju en jättejättetrevlig morgon där jag helst skulle vilja sova! Imorgon ska jag till GBG med kompisar:D Ska bli skojsigt:) Ska snart sova men vi ses imöra;P

19 december 2010!

Tjennixen!

Nu har jag gjort två julklappar som var till mormor och morfar:) Alla julklappar är inköpta eller gjorda så nu behöver jag inte få panik för det:P För en stund sedan var jag i Kinne-Kleva kyrka för att lyssna på en konsert och Fredrik Kempe var där och sjöng några låtar:)







 


























Han har en jättebra röst och hela konserten var bra:) Bilderna jag tog med min mobilkamera är inte i världsklass men det får ni stå ut med:P Syrran har tydligen bokat in mig på ett morgonpass imorn så det blir ju trevligt att gå i sängs nu! Ses en annan gång:D

18 december 2010!

Hejhej!

Idag är det inte den 18de men jag hann inte blogga igår. Jag hade nämligen gäster:P Det var mammas bästa kompis familj som bestod av henne själv, hennes kille och hennes två söner som är 20 och 22:) Vi gick till 22åringens lägenhet bland annat, han flyttar idag tror jag:P



Sen åt vi och sånt där och de gick hem vid tolv på kvällen:) Innan det gjorde jag inte så mycket förutom att börja på morfars julklapp:) Ska fortsätta med den nu tänkte jag! Vi ses ikväll antar jag:D

Bowling och julspex!

Hej igen!

Efter skolan gick Maja, Monica, Emma, Jenny och jag till bowlinghallen och spelade i en timme:D Det var jätteroligt och på tisdag ska vi åka till GBG hade vi tänkt:D Sen följde jag med Monica till hennnes mammas jobb och där fikade vi lite och satt och prata och väntade på att Monica skulle få massage:)



Efter massagen åkte vi hem till Monica och där sjöng vi singstar tills vi åkte till skolan för att se på julspexet:) Vi trodde först inte att vi skulle få biljetter men vi kom till skolan ganska tidigt så det fick vi:D Jag tycker inte spexet var så jätteroligt men jaja:P Åkte med syrran hem sen och nu sitter jag här! Tjingeling:D

17 december 2010!

Tjaaaaaa!

Nu har jag JULLOV!:D Började nio idag genom att titta på ett avsnitt av Sunes jul med alla VPare:) Fick godis och pepparkakor av lärarna:P Sen sjöng lärarna för oss och vi hade sångtävling, den där där de säger en bokstav och sen ska man sjunga något som börjar på den bokstaven:)



Sen skulle vi köra ballongleken, alltså knyta fast en uppblåst ballong runt vristen och sen skulle man smälla alla andras:D Jag tror det var en tvåa som sällde min typ efter två sekunder så synd för mig:( Alla NVare stod på andra/tredje våningen och tittade på oss;P



Sen var det avslutning i aulan med massa jubel och estetarna sjöng några julsånger:) Äntligen är det jullov som jag har längtat efter ledighet:D Skriver om eftermiddagen snart:)

16 december 2010!

Heeeeeeeeeej!

Idag har jag haft min sista skoldag förutom imorgon för då är det julmys och julavslutning:D Har varit lite övertrött och det var roligt när vi skulle byta julklappar:P Jag hade köpt tejp och slagit in den i en dumlelåda och jag tror de flesta trodde det var godis:D Efter skolan följde jag med Emma och Maja till hemcompaniet fast jag var tvungen att åka efter en halvtimme. Det var en trevlig promenad i alla fall:)


Det har ändå varit en bra dag fast man är trött och imorgon ska det julpysslas och ha det skoj:) Snart ska jag duscha och efter skolan kanske man ska bowla med några tjejer i klassen:D Vi ses imorgon!

15 december 2010!

Hellojsan!

Idag har vi haft temadag och sett p flyga drake som fortfarande är jättehemsk som jag egentligen inte ville se en gång till men så blev det inte:( Har blivit vald till klassens ordförande:P Så blev det när man gick igenom den dörren;) Jag hade Monica som stöd på det första mötet:D Vi får väl se hur det går nästa gång;P



Nyss har jag tagit ett långt fotbad för mina fötter är iskalla! Ska snart duscha men inte riktigt än så jag kommer inte frysa när jag går och lägger mig och nu är det bara två dagar kvar till jullov:D Längtar hur mycket som helst efter lov:) Ha en bra kväll!

14 december 2010!

Hejhej!

Idag har det varit skola med matte, engelskförhör och idrottsplanering i gymmet och 10 minuter på crosstrainern:) Julspridning har skett via min tomteluva:D Sen har jag följt med pappa till farmor och farfars hus för att ta lite minnefoton som vi kan ha när vi saknar huset och dem:)



Temadag imorgon och vi ska nog se på en film som vi tycker är hemsk för vi har sett den förut men jag vill inte se den igen, hoppas vi kan få göra annat:) Tomteluvan följer med till skolan imorgon också:D Nu ska jag in i duscen:P God natt och sov gott!

13 december 2010!

Heeeeeeeeeeeeeej!

Idag har det varit lucia:D Jag ville så gärna sjunga med i låtarna men det gjorde jag inte för då skulle nog folk undra;P Det var precis så att jag hann dit för jag åkte bil och det blev precis 20 minuter innan allt började och det tar ungefär 20 minuter att åka till skolan med bil;) Imorn blir det buss, en senare buss för jag har sovmorgon igen:D



Efter lucian letade några i klassen efter paket i biblan men alla var redan upphittade så då ska vi leta imorn:D Sen har vi haft ett gammalt nationellt prov i engelska och vi får la se hur det gick!



Sista tysklektionen för i år har jag haft med fruktsallad, tidningsleken, bingo och nån lek där man har lägger händerna i grannarnas knä och sen skaman klappa/slå på knäna i den ordning händerna ligger i eller vad man säger;P

            

Efter skolan spelade jag cello med min lärare och Olivia:D Vi spelade massa jullåtar i trio och duetter:D Det var trevligt att spela massa jullåtar och jag ska ta på mig tomteluvan imorn för det tyckte några klasskamrater:) Nu ska jag ta och sova och imorgon är det sista tisdagsskoldagen för dett året:) God natt everyone!

12 december 2010!

Tjenna!

Idag har jag bara pluggat massa engelska! :( Jag har prov imorgon eller på tisdag. Råkade nog somna ett tag i soffan och jag är ingen person som sover på dagen;P Jag tror att jag är väldigt trött så jag ska bara så ut med den veckan som kommer och sen är det lov:D Det behövs verkligen:)



Nu ska jag ta och duscha och sen försöka sova lite mer för jag sitter redan och jäspar:) Luciafirande imorgon och jag ska självklart åka till skolan då även om jag har sovmorgon eller jag får ändå en liten sovmorgon men men:) See you!

11 december 2010!

Hejsan!

Idag har jag varit på julfest och den började vid fyra men innan det ungerfär vid halv elva tränade vi ledare på vårt julspel:) Jag och Louise var änglar med lucialinnen, lockar och gliter i håret och vingar:P Vid ett fick vi åka hem och sen halv tre skulle vi öva en gång till:)



Innan allt började lockade jag och Louise håret på varandra och det var typ första gången för mig men jag blev faktiskt nöjd det jag gjorde med Louises hår:D Det tog ju bara lite tid;D



Efter julspelet åt vi lite julgröt och sen hade vi barn/ungdomar lite roligt när vi skulle hjälpa till att bära in massa bord för den som skulle hjälpa mig och bära bara försvann hela tiden men vad ska man göra åt det;D Vi kom hem ungerfär halv nio så det var en lång dag men vi ses imorgon och god natt!

10 december 2010!

Hejhej!

Vem vinner idol? Det kan man ta reda på kl 22:25:P Får se om jag är uppe då eller om jag har somnat;) Idag har jag hjälpt Jenny med hennes innehållsförteckning och lite sånt men det fixade vi:D På multimedian fick jag vara "modell" så att Jenny och Emma kunde få några ilskna kort;D Emma fick låtsasstrypa mig men jag skrattade nästan bara men jag försökte se ilsken ut på några:P



Jag och Maja är på god väg när det gäller våra sorgsna bilder på snö:) Sen var jag tvungen att stanna kvar och först vänta på Emmas pappa som skulle hämta henne och Maja och sen skulle jag vänta på att Jennys kille skulle sluta så att Jenny kunde vara med honom men när han kom fick jag vänta på bussen i 40 minuter så de väntade med mig genom att sitta på resecnetrums sibylle:)



Imorgon ska det spelas ängel och vi övar halv tio på morgonen så jag kanske skulle ta och lägga mig ändå men vi får se;) God natt och nu är det bara en vecka kvar tills jullov:D Hejdå på er allesammans!

9 december 2010!

Tjabba!

Idag har jag jobbat med min uppsats väldigt mycket de senaste två dagarna med källförteckning, innehållsförteckning, sidnummer och fotnoter och smart som jag är glömde jag USBt i skåpet för jag hade brottom till bussen:( Har jobbat med allt det ikväll och det är inte bra när man är lika trött som jag!



Jag har nämligen varit jättetrött och för första gången under gymnasietiden var mamma tvungen att väcka mig för jag somna om! Skönt med lov om en vecka:D Nu måste jag duscha och lägga mig så jag får lite sovmorgon:D Ha det gött!

8 december 2010!

Hejsan!

Idag har jag jobbat med uppsatsen som ska vara inne på fredag och jag ska bara läsa igenom det och finjustera lite i källförteckningen och fotnoterna:) Imorgon ska detta göras på historian och livskunskapen:P Har suttit i biblan hela dagen lång:)



När jag åkte buss höll jag på att somna, inte bra och det är väldigt ovanligt för min del så det tyder på att jag är jättetrött:) När jag var på väg hem från bussen mötte jag två stycken som jag är ledare för och de skulle vilja kasta snöbollar men förra veckan var jag jätteförkyld så det fick inte kasta på mig men nu är jag frisk så jag blev inte så glad men jag fick bara tre snöbollar på mig och jag försökte skylla på en lång dag och att jag var trött:P



Eftersom jag är trött är det tänkt att jag ska vara i sängs vid tio så jag får sova men vi får se hur det går;D God natt och sov gött!

7 december 2010!

Tjabba tjenna hallå!

Idag har jag bara haft två lektioner och de var tyska och matte:) Efter skolan gick jag och handlade julklappar och jag hittade till alla:D Har slagit in dem redan:P Imorgon är det temadag och sista folklivstemadagen:) Nästa tema tror jag handlar om kultur:P



Har bara slappat för jag är så himla trött och jag behöver verkligen ett lov så det är bara att orka gå några dagar till:) Jag fick vänta i hela 40 minuter på bussen när jag var färdig med julklappsköpet, inte så trevligt men vad ska man göra? Nu ska jag kanske titta på julkalender på svt play och sen gå och duscha och sova i min sköna säng, vi ses! :)

Julkonsert!

Hej igen!

Kom hem från julkonserten för en stund sen:D Första låten gick la sådär men ändå hyfsat för jag tycker den är svår:P Kvartetten jag var med och spelade i gick också bra fast jag spelade lite för snabbt men jag rättade till deet så ingen märkte något:D



Sen började jag och några lite för tidigt på den sista låten men jaja, så får det få och medans vi spelade den en gångt till fick vi godis:D Givetvis hade man tomteluvan på sig! Det var bra när det bara var stråkligan och parad så slipper man alla som inte spelar så bra;P Nu slipper jag vara nervös längre och det är bra! ;D Tjingeling!

6 december 2010!

Hejhej!

Idag har jag varit glad och nervös:) Köpt lillebrors kola igen:D Tog hand om vår nya klasskamrat lite fast de flesta kännder honom men ändå:P Hade scoutavslutning och då bowlade fast det var inte tänkt att ledarna skulle bowla men det gjorde några stycken ändå och det gick sådär för mig;)



Hann spela en serie innan jag skulle iväg på annat:P Har som sagt varit sprallig hela dagen och imorgon ska man upp klockan sex för att kunna vara i skolan åtta, inte roligt att gå upp tidigt! Ska snart duscha och vi har inte så lång dag för vi har ingen idrott och på engelskan kan man få jobba hemma:D God natt!

5 december 2010!

Hello!

Idag har jag slappat, läxläsning och snart ska det duschas, fläta håret och göra mina naglar juligare:P Imorgon är det julkonsert och det kommer bli en stressig dag också. Först ska man givetvis gå åka till skolan och tur som det är har jag sovmorgon:D Fast jag slutar mellan 15:40-16:00.



Om jag tar bussen hem kommer jag bara ha en kvart på mig att äta så jag åker bil hem:) Kvart över fem ska man spela bowling med alla scouter för vi har avslutning imorgon:) Den slutar halv sju och då ska man vara spelklar inför övandet innan konserten som börjar sju:)



Kommer vara jättenervös för några kompisar kommer och kollar och sen så kommer kanske några klasskompisar så det känns som man kommer spela massor med fel men det hoppas jag verkligen inte! :) Nu ska jag som sagt snart duscha och hoppas ni få en bra god nattsömn för det lär ju jag behöva:D

4 december 2010!

Hej!

Idag har jag läst färdigt min bok, den var jättebra!:D Jag har också varit i trädgården och tagit kort:D



Ikväll var jag hos Louise och Elin hjälpte oss att locka håret som vi ska ha på julfesten fast man måste ju testa en gång innan först:) Tittade på far and away också:P Tjingeling för nu ska jag sova:)