dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

Alla applåderade!

Hej!

Idag har det varit temadag och jag hade med mig kladdkakor till fikat:) När jag kom in började alla applådera och de bara tackar och tackar och tycker det är jättegott:P De är ju bara för bäst! :D Åkte den långa bussresan hem så jag han läsa ett kapitel ur hungerspelen:) Det är riktigt spännande:P Ska kanske läsa kapitel tre innan jag lägger mig, bara om jag hinner och orkar:)



För jag råkade nämligen somna på soffan i eftermiddags och det är väldigt ovanligt så jag är någon form av sjuk men vet inte vad, feber har jag inte men jag kommer nog till skolan imorn:) Vi ska titta på high school musical fast det är gymnasieelever från trakten som spelar tror jag eller så är det bara väldigt unga:P Ska bli roligt att se men eftersom jag är så trött kanske jag ska sova så ha det bra!

Kommentarer:

1. Anonym:
Hej är allt bra? :)



Om du gillar smink och presentkort kanske detta är ngt för dig! jag blev medlem på en sida som går ut på att samla poäng genom att värva andra, besöka hemsidor osv. DÅ man samlat tillräckligt med poäng får man ett presentkort påex kicks/hm hemskickat HELT GRATIS! jag är nu inte långt ifrån att få mitt presentkort så det skulle vara guld om du ville bli medlem på denna sida via denna länk då det ger mig ytterligare poäng: http://www.gratismakeup.se/?r=246371

Kommentera här: