dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

Sömninga Rebecca!

Hej på er alla!

Idag har jag givetvis åkt till klassfotbollen för att vara där i två timmar. Träffa massor med gött fölk! ;D Fick gå på massa matcher för att alla ville det;P Sen åkte jag hem vid kvart över tolv och då skulle vi iväg på släktmiddag:) Jag hade lite problem med kläder så vi blev en kvart försena men när vi kom fram fick vi vänta på de andra i tio minuter så det gjorde inget;D Vi var i Kvänum på Lumber & Karle.



Det var bara jag, Anna och Sara som var med av alla barn. Vi var ganska trötta när vi åt men när det var dags att gå till desertbuffén så blev vi jätteglada och flummade massor. Vi hittade kladdkakorbitar och prinsesstårtor och en skål med massa grädde! :D Hela vägen tillbaka till bordet gick vi och skrattade för att vi tog rätt så mycket. Mumsigt var det i alla fall;D Detta tog jag:P



Pappa tog en rejäl bit prinsesstårta ska jag säga! ;P



Efteråt så skulle vi på toa allihopa och det var inte lätt att komma ut när Anna och Sara höll igen dörren;P Det var inte heller lätt att hantera pappersmaskinen. Man kan säga att vi snubblade ut från toan;D Sen åkte vi och kolla på farmors morbrors gamla hus och gård som han hade haft. Vi besökte även hans grav i Kvänum. Sedan åkte vi hem.

Jag var nära på att somna i bilen. Jag vet inte hur jag kan ha blivit så trött men mamma sa att jag har ju inte sovit ut på tre helger. En helg var jag på läger och nästa var jag på festival och denna helg var jag på klassfotboll så nu har jag bestämmt mig för att lägga mig extra tidigt! Inte än men snart så godnatt på er! :)

Kommentera här: