dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

Om en vecka är jag på läger!

Hej igen!

Idag så har jag varit ganska snuvig och efter skolan var jag och träna och sen fick jag feber för när jag satt i bastun så frös jag jättemycket. Det är ju inte särskilt vanligt så nu sitter jag här med snuva och feber.

I skolan har det inte hänt något speciellt tror jag. Eller jag kom på att jag hade nationeltt prov i NO idag. Fysikprov och det gick la sådär. Det är ganska svårt men det känns ändå att det gick okej:) Efter det hemska provet hade vi SO och fortsatte med livsåskådningsgrejset och vi är på god väg tror jag. Inlämningen är färdig och stödord också. Vi ska bara sätta upp allt på montern och träna in vad vi ska säga:P Vi har öppet hus klockan 18:30 så om ni vill komma och kolla så är vi i skolan.

Jag har även haft engelska idag men det blev inte så jättemycket gjort;P Den sista lektionen var musik:D Då var vi lite slöa men men. Vi hade faktisk prov och då vill man bara hem;P

Jag kom på att det är en vecka kvar tills jag är på lägret utanför Hjo:P Nu ska jag gå och snyta mig så vi ses imorgon innan öppet hus!

Kommentera här: