dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

Filmen Älska mig!

Svejsan!

Idag hade vi nationellt prov i engelska och jag tycker det var lättare än läs och hörförståelsen. Det gick la ganska bra. Jag skrev om ett nytt program man ska göra för tonåringar. Sen efter det cyklade vi till centrumhuset för att lyssna på regissören, manusförfattren och en skådespelare från filmen Älska mig som vi såg igår.



När vi var tillbaks i skolan fick vi vänta en halvtimme på att vi skulle få äta. Sen hade vi engelsklektion men då kollade vi på Radio istället. Början är i alla fall bra. Den sista lektionen var bild och då fick jag sätta upp min bild som man har gjort. När alla, eller de flesta hade satt upp sina bilder skulle vi jämföra två bilder som var deras motsats. Sen började vi på någon ny grej och jag började måla vinden med kritor som skulle vara torra eller nåt, jag kommer inte ihåg vad de heter;P Det började ju bra, jag blev alldeles blå och grön på hela handen;D

Nyss pluggade jag på tyskan som blir prov imorgon. Jag tror jag ska duscha nu och sen hoppas jag att få se på TV. See you later:)

 

Kommentera här: