dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

40+5!

Hejhej!

Rubriken betyder att mamma fyller år idag och det var vad som stod på pappas roliga kort. Grattis till 40+5 årsdagen! Det ska inte stå till 40... utan det ska stå och pappa som är över 50 och inte har lärt sig detta än;P Han är som han är;P

Av mig fick mamma ett halsband som jag har gjort själv. Hon blev väldigt glad för det;) Efter maten åt vi tårta, en prinsesstårta. Jag tog bara en liten bit men orkade ändå inte äta upp den;) Efteråt kändes det som jag hade ätit för mycket fast jag hade inte gjort det;P Jag var och tränade förut med Elin. Det kändes som om jag skulle spy upp den lilla tårtbiten jag hade ätit;P Inte bra! och jag spydde inte som tur var;)



Efter träningen åt vi sommarmaten färskpotatis och köttbullar med gräddfil:D Lika gott som vanligt;D Jag har även tvingats se på VMmatcherna idag som var mellan Brasilien och Elfenbenskusten. När jag inte ville kolla mer så satte jag mig vid pianot och spelade igenom alla Majas alfabetssånger;P Sedan ville mamma ha popcorn så då gjorde jag det till henne och mig med smör på:D Känns som om jag har ätit lite för mycket idag;P Hejdå:)

Kommentera här: