dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

Tiden i Sverige efter Australien!

Hej!

Nu har det gått drygt en månad sedan jag sagt och erkänt för mig själv att jag har panikångest och inte kan fly från det mer och än så länge har jag bara mått bättre och bättre för varje dag. Lite resor till Stockholm och tagit det lugnt medan jag träffat mina vänner och skrattat som bara den. Jag har hunnit träffat alla i Prisma många gånger, hunnit säga god jul och tack för terminen till scouter plus ledare, har inte hunnit träffat Ingesundarna än men pratat med både Felicia och Sarah. De brukar höra av sig lite då och då hur jag mår, vilka änglar jag har omkring mig. Alla i Primsa är jättegulliga också och stöttar mig när jag ibland har vissa dagar som är mindre bra. Men i det stora hela så börjar det bli bra. Jag har sökt tre kurser på Linnéuniversitetet i Växjö på distans. En pianokurs, en gitarr och en musikteorikurs, hoppas jag kommer in. Har varit med Sandra på gatan en hel del, vi har spelat biljard hemma hos henne och handlat i Skövde en dag tillsammans. Jag har varit på Megafon, en festival i centrumhuset och Maja fick med sig mig, Gabriella och Emil på dans-workshop, streetdance. Det var roligt, bra Maja! Men jag vägrade att stå på händer som man skulle göra i slutet men annars hängde jag med hyfsat i alla fall. Jag och Emil var lite skeptiska men när vi väl började dansa så försökte vi i alla fall. Maja kan ju dansa, Gabriella hängde på riktigt bra men jag var inte så jättebra. Stod mest och skrattade och tänkte att hur ska en icke dansare klara detta men det gick bra sa Maja så då litar jag på henne.

Sen har vi Prismas julfest som var en jättebra kväll! Jag var med i dekorationsgruppen och då pyntade vi i sju timmar på kvällen och dukade för 150 ungdomar. Det blev jättefint pyntat med både girlanger, grenar, glitter och julkulor. På lördagen var vi alla redo klockan fem och då startade bandet med några låtar innan vi gick in och satte oss vid maten. Man blir lite snurrig av att sätta sig på valfri plats när 149 andra är där man jag fick et bra bord. Jag fick Linn och Gustav bredvid mig och tre killar framför mig, Simon, Emil och Karl som är min och Edvins gemensam vän från slätta. En riktigt härlig kväll med god mat, jag fick rödbetsbiffar och potatisgratäng. Lite lekar och musiquiz stod på schemat innan vi gick in och dansade nästan hela kvällen, Givetvis körde vi både macarena och kycklingdansen. Blev helt svettig men roligt var det, lite bugg blev det också
 
Julhelgen har bestått av att varit hos mormor och morfar med kusinen Viktor, moster och morbror, familjen och syrrans kille. En trevlig julhelg och i år gav jag Viktor en musikbok och min gamla gamla ukulele för jag hade två. I år fick jag en halsduk från Skottland av morföräldrarna. Två presentkort på H&M och Cervera. En bok av Sarah Dessen, den sista som jag inte har, Du är aldrig ensam. Mamma har varit duktigt och köpt två vegetariska kokböcker. Av syrran fick jag två fina klänningar plus hårborste utan skaft och torrschampo. Mamma köpte en body butter också och jag är mycket nöjd! Har ätit hos mormor både igår och idag och ska åka dit imorn igen. Mycket mat men gott är det, tar med mig lite vegetariskt till mig. Blev ju pescetarian den 31 augusti om jag inte minns fel så på nyår firar jag fyra månader. Kommer nog inte skriva så mycket mer förrän det nya året börjar men nu har ni hört lite varför det inte blivit lika många inlägg men vi ses snart igen!
 
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
 

Kommentera här: