dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

Skaffat supékläning!

 

Hej svejs!

Nu har jag redan skaffat min supékläning:D Ganska skönt att det är gjort för om jag ska köpa i sista sekunden får jag panik och allt blir fel;P Här är den:)



Idag har det varit hälsodag i skolan och då åt vi frukost.  Alla nior var uppdelade i fem grupper så det var fem personer från två klasser och fyra från den tredje. Det första min grupp gjorde var mentalträningen. Då skulle man ligga avslappnat på ett underligg och lyssna på en cd där en gubbe pratade. Han sa t.ex. att vi skulle slappna av och tänka på talet 1, 1, 1... ;P

Nästa station vi var på hette mat och hälsa där vi pratade om mat och gjorde smoothie. Efter det var det massage, två gånger hann vi med;D Sen blev det mat och man måste ju vara nyttig så då tog jag ganska mycket morötter och tre stycken apelsinklyfter + den riktiga maten som var lasagnette.

Station nummer 4 för min grupp var motion och då spelade vi pingis:D Vi var inte så seriösa när vi körde det. Ibland spelade vi på väggarna och golvet;P Men det var roligt ändå:D Den sista stationen var bild och då skulle man måla något och jag målade gräs, himmel, en sol och en blomma. Det blev något enkelt;) Jag frågade om jag skulle skriva namn och då sa de att jag skulle göra det för att känna igen min bild eftersom det var många som hade målat en sån bild men då frågade jag om de var många som hade målat en blomma på sin bild och då var det bara jag som hade gjort det så därför skrev inte jag namn;P Sist men inte minst utvärderade vi dagen och dagen var en jättebra dag.

Nu ska jag ta bort alla prislappar och sånt av mina kläder som jag hade beställt som kom idag:P See you later!

Kommentarer:

1. Rebecka:
Gööör fiin klänning!:) Jag har inte ens tänkt på klänning än. När e supén elr?

Vfr har vi aldrig hälsodag elr...:( Vi har godisdag alla dagar istället;P



Kram
2. Svar::
Taaaaaaaaaack! :) Supén är den 8 juni.

Fornäng har inte kommit på det än, du får klaga;P Godisdagar låter godare;)
3. Rebecka:
Hehe tack nu vet jag de;)

Hehe ne det har de inte, vi lever onyttigt;P
4. Svar::
Längtar redan till supén;)

Gött att leva onyttigt:P

Kommentera här: