dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

Mycket att göra!

Hej!

Idag har det varit otroligt mycket att göra. I skolan började jag med tyska och vi håller på att skriva på tyska om Berlin. Efter tyskan var det matte och vi ska ha diagnos imorn så jag jobbade jättemycket så att jag blev färdig med kapitelt. Sen hade vi bad och jag va inte med på det så då övade jag tyskglosor ett tag, sen hade vi rast fram till maten och vi äter nästan sist av alla så magen kurrade hela tiden. Efter maten var det hemkunskap och vi lagade mat. Jag och Elin jobbade tillsammans och det blev riktigt lyckat tyckte vi. Sen blev det NO och vi håller på med massa frågor som ska va klara tills imorn och det fick vi reda på idag. Skoldagen är mellan 8.20 till 15.20, den längsta dagen.

Sen får man skynda sig hem och packa och äta och iväg till orkestern, första gången på terminen. Hon som jag har suttit med kan inte spela längre så nu är jag förstacellist:D En lärare frågade mig idag om jag ville vara med och spela i Göteborgs symfoniorkester V.7 men jag är i Lofsdalen. Mamma kanske kan fixa att jag får vara med ändå och så åker vi upp senare och åker skidor:D Göteborgs symfoniorkester har alltid varit min dröm och nu kanske den går i uppfyllelse!!:D Jag önskar verkligen att jag får spela.

När jag kom hem var det dags att göra NO:frågorna och jag var på fråga 16 och har gjort fram till fråga 73 tror jag. Nu är det bara 5 frågor kvar och det ska jag göra imorn på NO:lektionen. Imorn ska SO:reflektionsuppgifen in oxå. Vi har mattediagnos på procent me och den har jag kollat lite på, jag är ganska säker på det. Jag skulle gå på årsmöte idag men det fick inte jag för jag hade så mycket att göra. Efter allt arbete tittade jag på mästarens mästare och Åsa åkte ut idag.

Har jätteont i huvudet effter allt abete så jag ska sova ut ordentligt nu och drömma om Göteborgs symfoniorkester;D
/ Sov gott, Becca

Kommentera här: