dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

Flum flum!

Hej svejs!

Idag har det varit en flum flumdag för mig. Det började när jag hade bowling. Jag bara pratar och pratar och jag har ingen aning vad och mina kompisar bara säger att jag ska sluta prata. Då säger jag att jag har fått det av pappa och forsätter att prata om inget;P På bowlingen skulle vi träna på något spärrsystem och Louise var inte med förra gången så då tänkte jag att jag skulle hjälpa henne. Det var då jag var så flum så ibland höll jag på att skratta ihjäl mig när någon sa något som jag tyckte var jätteroligt fast igentligen var det nog inte så roligt, men men vilken dag man kan ha när det är roligt. Mamma och syster märkte direkt att jag var övertrött för jag var så pratglad och glad över huvud taget;D

I skolan skulle vi måla färdigt på bilden men vi hann nästan. Det är en rätt krånglig bild men det är bara lite kvar. På idrotten så har vi teori, hälsocoacharbete. Vi ska förbättra livet för fem personer. Sen var det SO och då tittade vi på någon person som hade överlevt när han var i konsentrationsläger. Sen var det mat och efter det var det tyska. Vi jobbade med Zimmer som betyder rum. Vi ska redovisa på tyska om vårat rum. På elevensval var det bowling och ni vet ju redan vad som har hänt då;)

Efter skolan när jag hade ätit stack mamma och jag och provade pjäxor på järnia som jag ska ha på torsdag. Jag kommer få ett par avancerade skidor. Tur säger jag för jag åker bäst med sånna. Så på onsdag ska pappa hämta allt. Louise, Elin och jag har bestämt att Louise tar med sig en stor termos med varm choklad, Elin tar med sig muggar och jag ska ta med mig vispad grädde:P En bra uppdelning;P Någons mamma ska skjutsa oss till skolan  har vi också bestämt men det får vi ta imorgon eller på onsdag;)

När jag hade provat pjäxor åkte vi hem igen till läxor som skulle göras. När klockan var lite innan 6 så var det dags för ledarskaperna igen. Vi skulle vara ute men det var några som inte hade tillräckligt med kläder och det var jättekallt så då spelade vi tv-spel. Jag har ingen aning vilket lag som vann men jag som vanligt tar massa kort som vi ska visa upp någon gång.

Sen var det hem igen och forsätta göra lite läxor och äta. Sen blev det att skriva detta inlägget. Men när jag har skrivit klart tror jag att jag ska ta en dusch så hejdåååå:)

Kommentera här: