dagar kvar
till Jeriko 2016

dagar kvar
tills 22 år

dagar kvar
Trysil 16

2 månader kvar!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Idag är det bara 2 månader alltså 59 dagar kvar till min födelsedag och jag har ingen aning om vad jag önskar mig. Fast min syrra fyller först och jag får nog hitta någon bra present först innan jag tänker på mina;P

Idag har det varit skola och på bilden skriver vi om någon konstnär och ska måla en bild av den eller göra en egen tolkning. Jag jobbar med Louise och Elin, vi har valt Salvador Dali. Elin har skissat bilden och jag målar med färg. De som inte målar letar fakta eller tittar på som vissa gör;D

På idrotten spelade jag innebandy med tjejerna och vi var 8-9 och vi spelade mot killarna som var 4-5 stycken och jag tror killarna vann:P Sen hade vi SO och jag fick tillbaka min abortreflektion som jag har inte hunnit titta på än, hehe. Jag skulle få den innan elevensval och jag har bara tio minuter på mig att ta mig till bowlinghallen så det blev lite stressigt men jag ska titta på reflektionen snart;)

Sen blev det enda språket som vi hade i veckan:D De andra två har vi nationellt prov på. På Bowlingen så gick det ganska bra, vi lärde oss någon systemgrej som var att man flyttade ”längder” (steg) till höger eller vänster.

Sen var det nying och då fick jag hjälpa till att vässa rundstavar i penvässaren och den var trasig så jag fick hålla i rundstavarna medans de andra vässade. Nu ska jag snart lägga mig så dröm sött:)

Kommentera här: